Benzineprijs Genk

Dat zul je net zien, je hebt net je tank volgegooid en rijdt even later langs een tankstation dat goedkopere benzineprijzen hanteert.

Goedkoop benzine of diesel tanken willen we natuurlijk allemaal. Maar soms is het lastig om te weten welke benzinepomp het goedkoopste is. Vooral omdat benzine- en dieselprijzen per dag wisselen en sterk variëren tussen tankstations.

Om deze situatie te voorkomen, helpen we je hier graag een handje bij en verzamelen voor jou de benzineprijs van diverse benzinestations in Genk en nabije omgeving.

Goedkoop tanken in Genk en omgeving

Voorkom dat je uren moet rondrijden om te weten waar je de goedkoopste benzine in Genk vindt. De brandstofprijzen in Genk kunnen namelijk elke dag een paar cent per liter verschillen. 

Op deze pagina vind je een overzicht met alle huidige brandstofprijzen in Genk en omgeving. In bovenstaand overzicht zie je de benzine- en dieselprijzen van de verschillende tankstations Genk en omgeving.  Zo zie je in een oogopslag waar je de goedkoopste benzine in Genk tankt. Goedkoop diesel tanken in Genk doe je door het overzicht dagelijks in de gaten te houden.