Oscar Autoverhuur – Op weg naar succes in Genk

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Genk heeft zich opnieuw gepositioneerd als een populaire bestemming voor start-ups: Oscar Autoverhuur, een bekroonde Deense mobiliteitsstartup, heeft een nieuwe vestiging geopend in onze bruisende stad.

Oscar heeft in korte tijd zijn stempel gedrukt op de Nederlandse en Belgische autoverhuurmarkt. In twee korte jaren heeft het bedrijf meer dan 100 locaties in Nederland en 30 in België geopend, waaronder een nieuwe vestiging in Genk in samenwerking met Geurts Garage. 

Maar wat maakt Oscar zo succesvol? Dit komt door hun innovatieve bedrijfsmodel dat de conventionele autoverhuurmarkt op zijn kop zet. Oscar stelt lokale autodealers in staat om de concurrerende autoverhuurmarkt te betreden met voertuigen die anders toch maar stilstaan. Het bedrijf werd bekroond tot “Best E-commerce Startup” in zowel 2021 als 2022 door de Deense Kamer van Koophandel, wat een primeur is. 

Niet alleen heeft deze samenwerking de lokale autodealers helpen floreren, maar ook hebben klanten in kleinere steden en landelijke gebieden nu toegang tot autoverhuurdiensten die voorheen niet rendabel waren. Oscar Autoverhuur’s efficiënte bedrijfsmodel stelt het bedrijf in staat om lagere prijzen te bieden dan de concurrentie. 

Sinds de opening van de Oscar vestiging in Genk in november 2022 heeft het een ruim aanbod aan voertuigen, variërend van personenauto’s tot busjes, ter beschikking gesteld aan de Genkse automobilisten. Meer informatie over Oscar Autoverhuur en hun nieuwe vestiging in Genk vindt u hier.

Hun aanpak weerspiegelt de cultuur van innovatie en samenwerking die typisch is voor Genk. Oscar Autoverhuur’s succes in onze stad toont aan dat de lokale economie blijft bloeien, ondersteund door zowel lokale als internationale spelers in de industrie. Met Oscar Autoverhuur krijgen inwoners van Genkaar toegang tot betrouwbare, betaalbare en flexibele mogelijkheden voor autoverhuur.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category